Homepage

Mirë se Vini

Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese SHAQA COMPANY është ndërmarrje që merret me prodhimin e Betonit. Duke qenë fanatik dhe këmbëngulës në realizimin me sukses të projekteve gjigante, duke insistuar në një punë precize dhe me kualitet të lartë, misioni ynë mbetet që ta zgjerojmë veprimtarinë tonë.Ne fuqimisht ruajmë konceptin e motos sonë "Ne ndërtojmë të ardhmen" dhe mundohemi që kjo moto të kontribuojë në ndërtimin e së ardhmës suaj, prandaj besojmë se suksesi jonë dhe i klientëve tanë është i pa shmangshëm. Kurse për më shumë informacione, ju mund të na kontaktoni përmes opsioneve kontaktuese në këtë faqe, apo edhe të na viziton ne Sojevë FerizajSie sind Besucher Nr.

Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!